top of page

collegesportsny Group

Public·119 members

Soproni Körmend élő közvetítés 14/10/2023

Egis Körmend – Sopron KC. Nyugati rangadó következik! Szerző: Babos Péter ... Élő közvetítés: Pályán a Győr az Euroligában. TV! ÉLŐ! Fullcourt! Szerző ...

Szerintem ebben az esetben jó döntés(eke)t hoztak a játékvezetők. És összességében szerintem az egész meccsen viszonylag jól teljestettek. Pláne, ha a középszakasz néhány mérkőzésére gondolunk. Azokhoz képest meg pláne... Előzmény: Jos (179848)4 2022-05-22 11:26 (179811)név: BélaBá Tegnap valóban úgy játszott. De számomra épp az a "szomorú" ebben a szezonban, hogy nagyon hektikus a két kicsi játéka. Ha nagy százalékban hozná ezt Stokes, amit tegnap, akkor én is azt mondanám, hogy éerdemes volna marasztalni, de sajnos nagyon nem tud sem ő sem White kiegyensúlyozott, stabil játékot hozni. Persze ha van mit. A kötelező és feltöltendő felvétel ezektől teljesen független kötelezettsége minden klubnak. Legtöbb esetben persze ez ugyanaz a felvétel, mint amit a helyi médium készít, minek kellene megbízni plusz egy embert ezzel, de ha nincs tévés felvétel, akkor a klubnak kell gondoskodnia arról, hogy legyen rögzítés és a felvételt fel is töltsék a megadott szerverre. Ez nem a közönségnek szól, ez szakmai célokat szolgál. Oda ment az internetes élő streamingek joga. Élő netes közvetítésre már csak ott van lehetőség. És külön van a televíziós felvétel készítésének és annak műsorba szerkesztésének lehetősége. A hazai meccsekre - amennyiben az M4 Sport nem közvetít élőben - mindig kapunk engedélyt, hogy felvegyük és később adásba szerkesszük. Ezt egyébként minden alkalommal külön meg kell kérni. (Erre minden egyes meccsen egyetlen, helyi stábnak van lehetősége, más nem kaphat engedélyt. Tehát idegenbe elutazni, felvételt készíteni már nem lehet. ) Amennyiben a vendégcsapat településének helyi televíziója kér engedélyt a felvétel átvételére, és mi is kérünk és kapunk engedélyt a rögzítésre, akkor oda átadhatjuk a közvetítés felvételét. Az idegenbelieket mi is ilyen feltételekkel vehetjük és vesszük is át. Sok az eladott labda, nagy a formaingadozás, könnyen esnek szét fejben. Pedig nagyon függünk az ő játékuktól. Én biztosan stabilabb hátvédeket keresnék, még akkor is, ha tudom, hogy nem válogathatunk akármelyik polcról. De voltak itt nem túl drágán jó irányítók, hátvédek. Sokkal jobbak is. Talán nem is kell neveket mondani. És éppen a tegnapi meccs világított rá arra, hogy jól teljesítő egyessel sokra hivatott ez a csapat. De ha a két kicsi betli, vagy mentálisan épp gyenge, akkor jönnek a "kellemetlen" élmények... PORT.hu 14. 17:30 Egis Körmend - Sopron KC mérkőzés (élő) Tippmix férfi kosárlabda NB I. 10. 14. 20 ... június 15. szerda 19. 00 2022. június 18. szombat 15. 15 2022. június 21. kedd 18. 30 2022. június 24. péntek 18. június 26. vasárnap 18. 302022-06-10 22:32 (180043)név: BélaBá Én 2009-et tudok. Utolsó kecskeméti győzelem Körmenden: 2009. 03. 21. Polaroid Lami-Véd Körmend - Univer-Kecskemét: 88-95 Utolsó körmendi siker Kecskeméten: 2011. 12. 17. Kecskeméti KSE - Fortress Lami-Véd Körmend: 71-89 A mai volt 30. olyan meccs, amit a hazai csapat nyert ebben a párosításban. Most már menjünk el 31-ig... Előzmény: redandblack (180042)1 2022-06-01 22:25 (179937)név: BélaBá Fepu 1300. triplája: https://youtu. be/dudINFBV2vQ (Ebben a szezonban eddig 209 triplakísérletéből 91 volt pontos, ami 43, 5%-os mutatót jelent. A szezonban meglehet akár a 100. tripla is. Ezt a határt egyszer sikerült elérnie, a 2017-18-as szezonban, akkor 282 kísérletből 131-ig jutott. (46, 5%! ) A következő idényben 99-nél állt meg, 214 kísérletből. (46, 3%) Forrás: kosarstat. hu)1 2022-06-01 21:42 (179932)név: BélaBá:-D Jogos, az nem százalék. Rádió 1 Sopron, 94.1. Szeged, 87.9. Szekszárd, 91.1. Székesfehérvár, 99.8. Szolnok, 90.4 Live Cam · Mixek · Mobilalkalmazás · Kapcsolat · Impresszum · Jogi szabályzat ... 2023/10/14 Kormend vs Soproni KC Prediction,H2H Result ... Soproni KC. liveSream. Live Stream. matchLive. Match Live. Overview Chat Odds H2H · Basketball Live Score. > Nemzeti Bajnokság I/A. > Kormend vs Soproni KC h2h. (Végig látszik, hogy nagyon parázs párharc dúl köztük Fepuval. ) Aztán megy Fepuval a palán felé, ahol van több kontakt, némi csapkodás és végül belőle tör ki az indulat, amikor két kézzel ellöki Feput. Henry ekkor fogja meg és fordítja el Mesiceket, majd ő is hasonlóan ellöki, mint Mesicek Feput. Nagyjából így történt, de gondolom úgyis visszanézik a történteket, amikor tárgyalja majd az illetékes bizottság. Nyilván inkább a sajátjaiknak szólt, a saját honlapon, mert Körmenden, a meccs után ilyen nem hangzott el a sajtótájékoztatón. Előzmény: spiritknight (179851)2 2022-05-25 21:53 (179857)név: BélaBá Egy pillanatig sem írtam, hogy Fepu alattomos lett volna. Kemény, férfias harc volt köztük, a cérna szerintem a szabályos, de kemény blokk után szakadt el Mesiceknél, akkor látszik rajta, hogy nagyon felment a pumpa... (Ez 41. 2%-os karrier teljesítményt jelent, 21 szezonban összesen. ) Vojvoda Dávid a második a sorban a mai magyar játékosok közül, 919 triplával. Más: 26 meccs óta csak hazai győzelem született ebben a páharcban. Ma folytatódik. Mindörökké MTE! 4 2022-05-25 21:58 (179858)név: BélaBá Számomra is furcsa volt az a nyilarkozat, mert valóban alkalmas arra, hogy rákenje a mieinkre a sportszerűtlen, alattomos játék bélyegét. Pedig itt - szerintem - szó nem volt erről. A "rátérdelős" sztori most nincs előttem Burns esetében, de egyik játékosunkról sem tudom elképzelni, hogy szándékosan odatérdeljen a földön fekvőre, pláne, hogy sérülést okozzon. Mesicek esetében sem értem azt, ami megjelent: " reagált két, vele szemben elkövetett sportszerűtlen és veszélyes megmozdulásra" Ez erős túlzás. » ZTE KK Élő adás · Rólunk · Televíziónkról · Munkatársaink · Galéria · Arculati elemek · Jogi 2023-05-23 11:00 Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend. 2023-05-22 18:30 ... Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap 18 órával ezelőtt — A pénteki, szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban: 17.30: Kosárlabda, férfi NB I, Egis Körmend-Sopron KC 19.45 ... Az ezután következő és a balhét megelőző ütközés is érdekes, mert első látásra olyan, mint ha Fepu meglökné hátulról, de lassítva látszik, hogy Mesicek bevárja Feput és vállal visszafordul, várva az ütközést. Az jön is, és nem sokkal utána a lökés... Előzmény: spiritknight (179851)2022-05-25 13:37 (179849)név: BélaBá Azért nem egészen így történt. Érdemes kevésbé elfogultan és korábbról nézni a történéseket. Fepu belevezette Mesicseket a Henry által adott blokkba, ami után pár másodpercig fogja a vállát, és látszik, hogy már nem nyugodt a szlovén fiú. Kormend vs Soproni KC » Predictions, Odds, Live Scores & StreamsKormend host Soproni KC in a NB 1. A game, which is certain to entertain all Basketball fans. The event will take place on 14/10/2023 at 15:45 UTC. Oddspedia provides Kormend and Soproni KC betting odds from 27 betting sites on 34 markets. Currently. bookmakers place Kormend as favourites to win the game at @ 1. 25. Also, you can check the recent form of Kormend and Soproni KC along with standings and head-to-head statistics on this page. Besides, comprehensive pre-match and live betting odds. Élő közvetítés az Egis Körmend - Sopron KC mérkőzésről Élő közvetítés az Egis Körmend - Sopron KC mérkőzésről. 6.6K views · Streamed 5 years agomore. MTE Tv. 2.49K. Subscribe. 2.49K subscribers. 18. Share. Save.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page